ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Σαρ: Είναι σφιχτή ομάδα η ΑΕΚ

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα της Πέμπτης Μαρσέιγ-ΑΕΚ στο Βελοντρόμ, ο Ισμαΐλα Σαρ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ματς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αύριο, για τους οπαδούς και για την ομάδα. Το χρειαζόμαστε. Πρέπει να έχουμε αποτελεσματικότητα. Θα το βελτιώσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο για να επιστρέψουμε ήρεμα στη συνέχεια. Είναι μια σφιχτή ομάδα η ΑΕΚ. Υπάρχουν καλές ομάδες. Κι εμεις είμαστε μια τέτοια. Για να κερδίσεις αυτούς τους αγώνες χρειάζεται καλή νοοτροπία. Και την έχουμε. Είμαστε μια οικογένεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Όσο για την ήττα που έχει προηγηθεί από τη Νις και την κατάσταση της Μαρσέιγ; Ο Ισμαΐλα Σαρ απάντησε: «Δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή, μετά το δύσκολο ματς στη Νίκαια προπονηθήκαμε για να ανακάμψουμε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε. Παίζοντας κάθε δύο ή τρεις μέρες μας κάνει να το θέλουμε. Προπονούμαστε για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τους οπαδούς να έρχονται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες. Με κάνει να θέλω να τρέχω παντού. Δεν νιώθω κουρασμένος όταν οι οπαδοί είναι μαζί μας. Κάνει όλη την ομάδα χαρούμενη αυτό το γεγονός».