AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλά προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ, ψάχνει λύσεις ο Αλμέιδα

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να βρει λύσεις, καθώς περιμένει τα νεότερα από το μέτωπο των τραυματιών και δεν είναι λίγοι. Ο Εχσάν Χατζισαφί, αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε στο ματς με τους Μασσαλούς λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά μετά από χτύπημα που δέχθηκε από αντίπαλο. Ακόμη δεν υπάρχει πλήρης εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος του Ιρανού μπακ, καθώς εκκρεμεί η ολοκλήρωση του απεικονιστικού ελέγχου. Εάν δεν καταφέρει να δώσει το «παρών», τη θέση του θα πάρει ο Μιλάντ Μοχαμάντι.

Στον… αέρα παραμένει και η συμμετοχή του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ, ο οποίος δεν ακολούθησε την κιτρινόμαυρη αποστολή στη Μασσαλία, ακολούθησε και την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα. Οπότε, η σημερινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:00, είναι κρίσιμη για τη συμμετοχή του κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Φυσικά τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ μιας και οι Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο, συνέχισαν και χθες τα προγράμματά τους με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη με την περίπτωσή τους.