ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατικές Αιχμές και νίκη με Παναιτωλικό

✓ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΝΑΟ…με τον Παναιτωλικό θα πρέπει να πάρουμε τη ΝΙΚΗ και τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Θα μας πείτε αυτονόητο είναι αυτό, αλλά και τα αυτονόητα σε αυτή τη συγκυρία θα πρέπει να τίθονται για να γίνονται απολύτως κατανοητά. Ουδέν άλλον επ’ αυτού, πάμε γερά για τους στόχους μας!

✓ Α.Ε.Κ – ΕΥΡΩΠΗ!  Η ΑΕΚΑΡΑ έχει το πάνω χέρι στον όμιλό της, καθώς βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία! Οφείλουμε να συνεχίσουμε δυνατά για την πρόκριση. Την Πέμπτη η Ομάδα έπαιξε στα ίσα και φουλ επιθετικά τον μεγάλο Άγιαξ και η ισοπαλία (1-1) μάλλον μας αδικεί. Να αναφερθούμε και στο κοράκι;;; Ή καλύτερα στην… ενάρετη Ουέφα;;; (Θου Κύριε φυλακήν τώ στόματί μας)!

✓ΠΡΟΣΟΧΗ…   Η Α.Ε.Κ το τελευταίο διάστημα έφερε κάποια ατυχή αποτελέσματα με πιο χαρακτηριστικό αυτό της ήττας με 2-0 στην Κρήτη. Σίγουρα ήταν δυσάρεστο όπως και η προγενέστερη ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό. Όμως μπάλα είναι και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν και οι ήττες και οι ισοπαλίες. ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ τα παθήματα να γίνονται μαθήματα και οι όποιες λανθασμένες επιλογές, από όπου κι αν προέρχονται, να διορθώνονται.

✓ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ με τα καμώματα των λιμανίσιων! Διαμαρτύρονται συνεχώς και με γελοία, σαθρά ψευδοεπιχειρήματα της πλάκας, ποιοι;;; Οι γάβροι!!! Μιλάνε για διαιτησία ποιοι;;; Οι αρχιεγκληματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου που επί δεκαετίες μαχαιρώνουν πισώπλατα το βασιλιά των σπορ. Δεν ανέχονται όχι το 50-50 αλλά ούτε καν το 60-40. Είχαν καλομάθει φαίνεται στο 90-10. Ρε ουστ από δω χάμω!

✓ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΠΑΛΑΤΙ… Ένα κόσμημα, ένα αληθινό στολίδι, ζηλευτό όχι μόνο στην Ελλάδα- όπου απέχει μακράν από οποιοδήποτε άλλο- μα και στην Ευρώπη ολόκληρη, είναι το ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚΑΡΑΣ μας! Κερδίζει επάξια το θαυμασμό όλων και είναι αυτό που εμείς οι Πειρατές χαρακτηρίζουμε ως “πυρηνικό όπλο” της Α.Ε.Κ. Από εδώ δεν πρέπει να περνάει κανείς αντίπαλος αήττητος. Συνειδητοποιήστε το άπαντες!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ! Ότι η Α.Ε.Κ θα έπρεπε να έχει επιμείνει μέχρι τέλους για την παραδειγματική τιμωρία – αποβολή της φασιστοΖάγκρεμπ από όλες τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις ως συνυπεύθυνης στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Και ήρθε ο χρόνος να επιβεβαιώσει πόσο δίκιο είχαμε. Φοβερές οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών από το σύνολο του Τύπου όπου διαφάνηκε ότι συγκάλυψαν και φυγάδευσαν με την ποδοσφαιρική τους ομάδα έναν από τους αυτούς που ανήκε στη ναζιστική συμμορία. Α.Ε.Κ ποτέ δεν είναι αργά, ακόμη και τώρα να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ τον αποκλεισμό τους.

✓ ΤΡΕΜΕ… “Όλοι ενωμένοι μια φωνή χιλιάδες στόματα. Τρέμε φονιά, τρέμε άρπαγα και τρέμε απατεώνα, σάπιο θρασίμι που βρωμάς και κλέβεις στον αιώνα” (Κώστας Βάρναλης)

✓ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ… “…κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει, δεν θα περάσει ο φασισμός”. Μιχάλης Κατσούρης : Α θ ά ν α τ ο ς !

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός που μάλιστα συνδυάστηκε με το ΝΤΑΜΠΛ από την πρώτη κιόλας χρονιά! Η απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τους “Πειρατές του Ονείρου” και τον πολυδιάστατο, πολύχρονο αγώνα μας!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Ευχαριστούμε τους ΑΕΚτζηδες, οργανωμένους και μη, για τα καλά τους λόγια όσον αφορά τις “Πειρατικές Αιχμές”. Είμαστε εδώ όσο πιο συχνά μπορούμε αδέρφια. Η ανιδιοτελής αγάπη μας για την Α.Ε.Κ είναι αυτή που μας εμπνέει και σε τούτο εδώ το κιτρινόμαυρο μετερίζι.

* Σεισμός – σεισμός της Α.Ε.Κ ο Λαός!

* Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά – Α.Ε.Κ σημαίνει Ανθρωπιά!

* Πλησιάζει και η επέτειος του μεγάλου Λουκά Μπάρλου και ρίγη συγκίνησης μας διακατέχουν.

* “Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας” δήλωσε αγανακτισμένος ο αδερφός του δολοφονηθέντα Μιχάλη Κατσούρη, μετά το εμετικό πανό συμπαράστασης στους ναζιστές φονιάδες που σήκωσαν οι βάζελοι στο γήπεδό τους. Άδικο έχει;;;

 *Πόσα χρόνια λουκέτο είπαμε στο βρωμοΟΑΚΑ;;; Οι κατάρες μας, έπιασαν!

* Εκλογές την Κυριακή. Υπενθυμίζουμε ότι αρκετοί Πειρατές, μέλη μας, αλλά και πιστοί φίλοι του Club μας θα είναι υποψήφιοι. Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης στο Γαλάτσι ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο Γιώργος Βλαχάκης επίσης στο Γαλάτσι με το ίδιο σχήμα. Ο Νίκος Σερετάκης επικεφαλής της Λ.Σ. στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Ο Νικόλας ο Αγγελίδης υποψήφιος με τη Λ.Σ. στην Περιφέρεια Αττικής. Επίσης “συσπειρωμένοι” και στο πολύπαθο Μενίδι ο Γιάννης Γαλανός και ο Άγγελος Αμοργιανιώτης. Κι ο Σταύρος Βασίλακας και ο Άρης Παπαδοκωστόπουλος με την Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών στο Γαλάτσι. Όλοι τους βέροι ΑΕΚτζήδες μα και σπουδαίοι άνθρωποι κι αγωνιστές στον κοινωνικό στίβο.

* “Πάνε κι έρχονται καράβια φορτωμένα Προσφυγιά, βάψαν τα πανιά τους μαύρα, τα κατάρτια τους μαβιά…”. Ένα υπέροχο διαχρονικό τραγούδι με βαθιά νοήματα!

* Δημήτρη Χ. και Κατερίνα να είστε ευτυχισμένοι.

* Πιστεύουμε στην Ομάδα και γι’αυτό το λόγο δεν κάνουμε “εκπτώσεις” στις μεγάλες προσδοκίες μας!

* “Κανατά” σιδερένιος ρε φίλε. Με πολύ τσίπουρο η ανάρρωση θα επισπευσθεί. Έτσι προστάζουν οι κομπογιαννίτες πειρατές… “γιατροί”!!!

* Ο κόσμος της Α.Ε.Κ δεν θα ησυχάσει εάν δεν τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μιχάλη.

* Γλειφτρόνια παντός καιρού, “αγαπήσατε” ξαφνικά τη Νέα Φιλαδέλφεια;;; Ρε άντε…

* Κοράκια παντού ρε σεις! Εντός-εκτός!

* Στον ένδοξο Μυστρά έναν μόνο Πρόεδρο ξέρουμε: τον εμβληματικό “Σημαδούρα, παντού και πάντα πανταχού παρών!

* Θα σας λέγαμε τι κάνει το “no politica” μα δεν… γράφονται αυτά. Εξυπακούονται όμως!

* pirates-aek : η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Ευχαριστούμε την “ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” για την φιλοξενία. Σε μια εποχή που οι εφημερίδες και τα βιβλία υποχωρούν μπροστά στην ηλεκτρονική επέλαση, έχει σημασία να υπάρχουν οι έντυπες μορφές πληροφόρησης. Στηρίξτε την Εφημερίδα της Α.Ε.Κ.

* Εις τους αιώνας των αιώνων Νέα Φιλαδέλφεια και μόνον!!!

* 30 χρόνια : Κουρσεύοντας το Όνειρο…

* Α.Ε.Κ : προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”