ΟΠΑΔΟΙ

Οι Πειρατικές Αιχμές μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού και το “να περάσει ο επόμενος” στο ποδόσφαιρο

✓ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ! Αναφερόμαστε στο Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ και τη μεγάλη Νίκη επί του Ολυμπιακού με τον συνακόλουθο αποκλεισμό αυτού από το Κύπελλο Ελλαδας. Οι “κιτρινόμαυροι μάγκες”, με ασύλληπτο αγωνιστικό πάθος και αετίσια ψυχή, διέλυσαν μέσα στο κλειστό της Ηλιούπολης, με 28-25, τον “Ξυνη”-σμένο οσφπ και πήραν παλικσρίσια την πρόκριση σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στον ενωσίτικο λαό! Αξίζουν χίλια μπράβο σε όλους τους συντελεστές της αγαπημένης Ομάδας του Χάντμπολ που μας κάνει και πάλι περήφανους! Εμπρός τώρα ΚΑΙ για τα καλύτερα!!! Όσο για τον προαιώνιο… ξύδι, άλλωστε δεν αργεί η μέρα που θα τον κερδίζουμε ακόμη και στο… τάβλι!

✓ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ… Η ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ σε… δαιμονισμένη τροχιά διαλύει, με πεντάρες και τριάρες, τους αντιπάλους της αποδεικνύοντας ότι αποτελεί πλέον το φαβορί για το Νέο Πρωτάθλημα που περιμένει ΚΑΙ φέτος την Ομάδα της Προσφυγιάς που γιορτάζει τα 100 χρόνια από την Ίδρυσή της. Έχουμε, βέβαια, αρκετό δρόμο ακόμη, όμως τον βαδίζουμε με πίστη και αισιοδοξία. Εμείς άλλωστε, εν αντιθέσει με άλλους, ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε στην ανωτερότητα της Α.Ε.Κ. Πάμε δυνατά ως το τέλος.

✓ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΝ… ΑΣΤΕΡΑ!  Μετά την τριάρα στο ΟΦΗδάκι, που απέμεινε κολοβό στη Νέα Φιλαδέλφεια, υποδεχόμαστε τον Αστέρα Τρίπολης και πάλι στο Ναό της Προσφυγιάς που αν και εξακολουθεί να παραμένει άδειος από τον κόσμο που αποτελεί την πεμπτουσία της ισχύος του, εντούτοις δεν παύει να είναι το φόβητρο για τους αντιπάλους μας. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: μην υποτιμάμε κανέναν, όποιο όνομα κι αν φέρει. Κάθε ματς, ξαναλέμε, είναι κι ένα μικρό ή μεγάλο ντέρμπι. Έτσι και με τον λεγόμενο Αστέρα. Παίξτε τη μπάλα που ξέρετε και… “σβήστε τον”!

✓ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ των εχθρών της Α.Ε.Κ κυριολεκτικά δεν έχει όρια. Επιστρατεύουν όλα τα φερέφωνά τους, σε Τύπο και ΤV, όλο το… κονκλάβιο της διαστρέβλωσης και της παραχάραξης. Οι κοκκινοπράσινοι φαρισαίοι πλαστογράφοι επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα συνεχές εχθρικό κλίμα κατά της Α.Ε.Κ και του ηγέτη της, τόσο στους ποδοσφαιρικούς θεσμούς όσο και στην κοινωνία γενικότερα, ώστε κατ’ αυτό τον τρόπο να διευκολύνουν τη θυματοποίηση της Ομάδας μας, πράγμα που επιδιώκουν με κάθε ύπουλο τρόπο. Γιατί μόνο έτσι (νομίζουν ότι) θα μας σταματήσουν. Ε, δεν θα τους περάσει!

✓ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ πως το ελληνικό πρωτάθλημα μπήκε σε κάπως διαφορετική ρότα. Σε έναν αλλιώτικο δρόμο, πιο φερέγγυο, πιο ανταγωνιστικό και οπωσδήποτε λιγότερο αναξιόπιστο απ’ ότι στο μαύρο παρελθόν. Δεν λέμε δα ότι η Ελλάδα έγινε κι… Αγγλία, αλλά σίγουρα η κατάσταση διορθώθηκε (έστω σε κάποιο βαθμό) και επιδιώκεται να διορθωθεί κι άλλο. Βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να απελευθερωθεί μεμιάς το ελληνικό ποδόσφαιρο από ένα σάπιο απόστημα δεκαετιών! Όμως προς αυτή την κατεύθυνση συνέβαλε και συμβάλλει η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Αλλά οι άπληστοι “φαταούλες” δεν μπορούν να δεχτούν ότι το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα παίζεται πια με διαφορετικούς όρους και κυρίως μέχρι τέλους καθώς ο πρωταθλητής δεν… “διορίζεται” με συνοπτικές διαδικασίες από τον… Οχτώβρη όπως γινόταν επί των ημερών τους! Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι, πλέον, δεν καθορίζει κεντρικά η διαιτησία τον πρωταθλητή όπως συνέβαινε κάποτε. Κυρίως όμως δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Α.Ε.Κ δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Περαστικά!!!

✓ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η Α.Ε.Κ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…  κάνει να προσκυνήσετε το μεγαλείο της ”άπιστοι”… “αλλόθρησκοι” και… “απατ-αιώνιοι” κάθε απόχρωσης. Αυτά που ξέρατε κάποτε να τα ξεχάσετε πλέον. Το “this is ψευδοaeκ” is dead! Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως είναι εδώ μάχιμη και δυνατή πολεμώντας παντού με την αξία της και το σπαθί της! Πλέον θα ακούτε το όνομά της και θα ξυπνάτε και στον ύπνο σας. Θα διαβάζετε Α.Ε.Κ και θα… μεταφράζετε: Αθλητική Ένωση ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ: “Μες το μεγάλο τραλαλά εχάθηκε ο νεκρός/ τον βλέπουν μόνο από ψηλά αστέρι και σταυραετός/ ξημέρωσε ο ουρανός τ’ άστρα έχουν χαθεί/ στην μάχη πάλι πάει ο νεκρός να ξανασκοτωθεί.” (Μπρεχτ)

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS PIRATES! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Μιχάλη Κατσούρη για εμάς είσαι (και θα είσαι) για πάντα σε πρώτο πλάνο! Ως ασύγκριτο-ιερό σύμβολο για κάθε γνήσιο, αυθεντικό οπαδό της Α.Ε.Κ. Η θυσία σου δεν θα ξεχαστεί ποτέ και η μνήμη σου δεν είναι ανταλλάξιμη με τίποτε, μα με τίποτε στον κόσμο! ΖΕΙΣ – για πάντα Αεκτζής!

* Η φανέλα με το “29” είναι η πιο σπουδαία, η πιο ιερή, η κορυφαία όλων .+ –

* Οι Αμαζόνες του Γυναικείου Βόλεϊ της Α.Ε.Κ εκστρατεύουν στη Μίκρα για το ντέρμπι με τις… σκουλικίνες. Φέρτε τη Νίκη από τη Θεσσαλονίκη!

* “Θέλουμε διάγγελμα – θέλουμε διάγγελμα”!!! Από τον μέγα πειρατή “Σημαδούρα” εννοούμε ο οποίος στα βιντεάκια που ανεβάζει στην παρέα δείχνει ότι ξέρει να μιλάει μεστά και ουσιαστικά εν αντιθέσει με κάποιον πολυδιαφημισμένο επώνυμο παρλαπίπα που μπροστά στον φίλο μας δεν ξέρει να βγάλει τα γκαβά του!

* Παίχτες, προπονητές, διοικήσεις, σύνδεσμοι, όλοι περνάνε. Η ΙΔΕΑ Α.Ε.Κ όμως παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη! Και η διαφύλαξη των αξιών, των αρχών και των ιδανικών που πρεσβεύει αποτελεί καθήκον όλων μας ανεξαιρέτως!

* Εν τω μεταξύ αυτοί εκεί κάτω στο λιμάνι έχουν χάσει εντελώς τη μπάλα. Τέτοια κλαψουριά δεν έχει ματαγίνει. Τους έπνιξε η… αδικία βλέπετε!! Στο τέλος μη σας φανεί παράξενο να βγουν στο δρόμο και με πανό : “Θρύλε γερά αντίσταση και πάλΗ – φέρτε μας τους διαιτητές μας πάλΙ”!

* Α.Ε.Κ σημαίνει Αρωγή σε κάθε κατατρεγμένο άνθρωπο ή λαό στα μήκη και τα πλάτη της γης. Αυτό προστάζει το “dna” της Ομάδας της Προσφυγιάς!

* Είμαστε δίπλα στη “Φλόγα”, το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Το έργο που επιτελεί αυτός ο Σύλλογος είναι σπουδαίο! Στηρίξτε τον αδέρφια Ενωσίτες, γιατί πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ!!!

* Μιχάλη, ο λαός της Α.Ε.Κ δεν θα ησυχάσει αν δεν βρεθούν και τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι σου.

* Αγροτιά : αγώνας για μια αξιοπρεπή ζωή! Φοιτητές : αγώνας για μόρφωση για όλους κι όχι για λίγους κι εκλεκτούς (σχόλιο του αδερφού μας Μ.Δ. από Καρδίτσα).

* Όσοι κάνουν πόλεμο ενάντια σ’ ένα λαό, προκειμένου να τον υποδουλώσουν, να εκμηδενίσουν τα δικαιώματά του και εντέλει να τον αφανίσουν, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όχι σαν συνηθισμένοι εχθροί αλλά σαν στυγνοί δολοφόνοι και ληστές (σχόλιο του αδερφού μας Αλέκου).

* Αδέρφια Πειρατές, στείλτε μας σχόλια για τις “Πειρατικές Αιχμές”. Θα βρουν, αργά ή γρήγορα, τη θέση τους εδώ σε αυτή τη σελίδα που επί τόσα χρόνια εκπροσωπεί τη συλλογική φωνή του Club μας!

* Μελίνα, Μαχήτρια της Ζωής, πλησιάζει η στιγμή που θα βρίσκεσαι ξανά στην όμορφη παρέα μας!

* Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι πόλεμος, ούτε πεδίο άσκησης κάποιων κακοποιών στοιχείων. ΚΑΙ η περίπτωση του Άλκη ας διδάσκει…

* Εκείνοι που πάλεψαν για την επιστροφή της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε εποχές που και μόνο το άκουσμα αυτής της ιερής διεκδίκησης συνιστούσε “ποινικό αδίκημα”, και θυμούνται και γνωρίζουν. Μας αρκούν αυτοί, οι υπόλοιποι αδαείς και άσχετοι ας φροντίσουν να μάθουν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβαινε τότε! Ειδάλλως, ας βγάλουν το σκασμό.

* Έξω οι γλείφτες και οι κολοτούμπες από την Α.Ε.Κ.

* Μιχάλη ζεις για πάντα αλτρουιστής!

*  30+ χρόνια “Πειρατές του Ονείρου” : πιστοί “στρατιώτες” (ή και “αντάρτες”) αλλά πάντα στο πλευρό της Ομάδας της Προσφυγιάς. Πάντα!

* Ο συμπαθής Μιλάντ Μοχαμαντί τίμησε την παρουσία του στην Α.Ε.Κ καταθέτοντας ψυχή και φιλότιμο στην Ομάδα. Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια καλή καριέρα και στη συνέχεια του ποδοσφαιρικού του βίου.

* Την επόμενη Παρασκευή στη “Βυζαντινή γωνιά”…

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη ζεις – ΔΕΝ θα ξεχαστείς!!!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”