AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με πάθος και κόσμο κόντρα στον Δούκα

Τον ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται την Κυριακή (15/10, 16:00) στο Κλειστό του Καματερού η πρωτοπόρος ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Futsal Super League.

Η Κυπελλούχος Ελλάδας και νικήτρια του Super Cup, θέλει μόνο το τρίποντο κόντρα στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων και να εδραιωθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, επεκτείνοντας το σερί της. Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάστηκαν κατάλληλα και είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι, με το οποίο η «Ένωση» θα έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος.

Σε αυτή τη μεγάλη «μάχη» άπαντες αναμένουν τη στήριξη του κόσμου της ομάδας που καλείται να δώσει βροντερό «παρών». Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται έξω από το γήπεδο από τις 13:30, με κόστος 10€.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή τους: Γούση, Μάνο, Ντάτη, Ταρνανίδη, Πάις Αρ., Πάις Αγ., Αδαμόπουλο, Σάλας, Αρώνη, Τριαντάφυλλο, Τροβάτο, Βλασταρά.

Ο Άριελ Πάις δήλωσε στο aek.gr: «Θεωρώ ότι είμαστε μία πολύ καλή κατάσταση. Είχαμε μία εξαιρετική προπονητική εβδομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα δώσουμε όλα και θα φτάσουμε στη νίκη. Το καταφέραμε στο πρώτο ματς της χρονιάς και χωρίς πολλές προπονήσεις. Σίγουρα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι αυτή τη στιγμή. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Φυσικά, περιμένουμε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να μας στηρίξει στο γήπεδο».