AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Με φόρα από το Champions League για τη νίκη

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων σήμερα (20:15, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Η Βασίλισσα θέλει να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποία και έχει αρχίσει με δύο ήττες, κάτι που έγινε μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της, στη Basket League (σ.σ. από τη σεζόν 1992-93) και πρώτη μετά από τη σεζόν 2009-10.

Η ΑΕΚ έρχεται με φόρα από τη νίκη στην πρεμιέρα του Basketball Champions League. Ο κόουτς της ομάδας, Ζοάν Πλάθα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος έχει υποστεί θλάση προσαγωγών στο αριστερό κάτω άκρο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι ξένοι (Κουζμίνσκας, ΜάκΛεμορ, ΜακΡέι, Τίλμαν, Χολ και Ραντλ) αναμένεται να συνθέσουν την εξάδα που είναι το όριο των παικτών που μπορούν να αγωνιστούν σε ένα ματς στις ελληνικές διοργανώσεις. Κατά τα άλλα, αναμένεται να είναι όλοι διαθέσιμοι.

Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Απόλλων Πατρών

Η ΑΕΚ φυσικά περιμένει τη στήριξη του κόσμου της και τα εισιτήρια κυκλοφορούν κανονικά. Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League 2023-2024, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/10, 20:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Η «Βασίλισσα» μάς χρειάζεται όλους δίπλα της.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».

*Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι οι Γιώργος Θεονάς (Αττικής), Κώστας Σταματόπουλος (Μαγνησίας) και Γιώργος Μαρτινάκος (Αττικής).