AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

“Ήταν μια νίκη περηφάνιας”

Μετά την πρώτη ευρωπαϊκή φετινή νίκη της ΑΕΚ στην Ευρώπη με 30-29 απέναντι στη Κρίενς Λουκέρνη, ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου, όπου συμμετείχαν οι Ντράγκαν Τζούκιτς και Βύρων Παπαδόπουλος από πλευράς «Ένωσης» και οι Πέτερ Κουκούτσκα και Ράμον Σλουμφ από τους Ελβετούς.

Αναλυτικά:

Ράμον Σλούμφ (αρχηγός Κρίενς): «Είμαι απογοητευμένος, νομίζω ότι κάναμε πολλά τεχνικά λάθη, χάσαμε πολλά σουτ. Η ΑΕΚ κέρδισε το παιχνίδι και της αξίζουν συγχαρητήρια επειδή έκανε πολύ καλή δουλειά».

Βύρων Παπαδόπουλος (παίκτης ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στα παιδιά της Κρίενς. Ήταν το ματς της χρονιάς για εμάς και μόνο όσοι ζούμε σε αυτή την ομάδα, το καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε, είχαμε πολλές αντιξοότητες μέσα στο ματς. Στο τέλος ενώ κερδίζαμε σε όλο το ματς, ήταν κοντά στο να πάρουν την ισοπαλία. Κάναμε μια σπουδαία νίκη και ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, ειδικά στο τέλος». Ερωτηθείς για τα προβλήματα με το γηπεδικό, απάντησε: «Είδατε ότι δεν αναφέρθηκα καθόλου, αντιμετωπίζουμε τρελές δυσκολίες, αλλάζουμε κάθε μέρα γήπεδο. Αυτή η ομάδα αξίζει να έχει το γήπεδο της. Είδατε παιδιά να βγαίνουν με κράμπες και θλάσεις. Έχουμε αλλάξει επτά γήπεδα σε δέκα μέρες! Ήρθε η ώρα να γίνει κάτι και από την Πολιτεία και να βρεθεί μια λύση».

Πέτερ Κουκούτσκα (προπονητής Κρίενς): «Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά σουτ. Παλεύαμε με τον εαυτό μας, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, δώσαμε μάχες, αλλά δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα έπρεπε».

Ντράγκαν Τζούκιτς (προπονητής ΑΕΚ): «Καλησπέρα σε όλους, είμαι για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο και μιλάω ως προπονητής της ΑΕΚ. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον αντίπαλο προπονητή και σε όλους για την προσπάθεια. Ήταν μια μεγάλη μάχη όπως είδατε. Είμαι πολύ περήφανος για το τιμ μου και για την ομάδα μου. Ο Βύρωνας τα είπε πολύ σωστά. Αξίζαμε να νικήσουμε γιατί ήμασταν συνέχεια μπροστά στο σκορ. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι πολύ σπουδαίο και για την ομάδα μου και για το ελληνικό χάντμπολ. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για την εκπροσώπηση της χώρας. Είναι ένα δύσκολο και ισορροπημένο γκρουπ. Τα δώσαμε όλα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και είναι μια νίκη υπερηφάνειας. Δεν έχουμε τώρα νεότερα για τους τραυματίες, άρα θα περιμένουμε αύριο το πρωί».