WEB TV

Η παρακάμερα του αγώνα Μαρσέιγ – ΑΕΚ (video)

H ΑΕΚ γνώρισε το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη της ήττα στον όμιλο του UEFA Europa League, απέναντι στη Μαρσέιγ, στο Βελοντρομ (3-1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 27’ με τον Βιτίνια, σε μια φάση στην οποία προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Βίντα, το οποίο διαιτητής και VAR από την Πολωνία… δεν είδαν, ωστόσο η ομάδα μας ισοφάρισε στο 53′ με σουτ του Ορμπελίν Πινέδα μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Πέτρου Μάνταλου.

Όμως, στο 56’ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς (που μέχρι εκείνο το σημείο είχε καθοριστικές επεμβάσεις) ανέτρεψε τον Βιτίνια μέσα στην περιοχή, αποβλήθηκε και ο Αμίν Χαρίτ έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με ένα… πολύ τραβηγμένο πέναλτι που καταλόγισε ο Ντάνιελ Στεφάνσκι σε μαρκάρισμα του Αμραμπατ στον Ερνάν Λόντι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ζορντάν Βερετού για το 3-1.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Μασσαλία και κατέγραψε τα παρασκήνια του αγώνα, αλλά και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν από κοινού οι φίλοι της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ, που μετέτρεψαν το ματς σε μια γιορτή της φιλίας που συνδέει τους δύο συλλόγους…