AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έτοιμη για το Super Cup η ΑΕΚ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ, η οποία σήμερα (18/10) θα αγωνιστεί στο Super Cup «Βασιλική Αυγουστίνου», το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Δαΐς.

Οι νταμπλούχες θα αγωνιστούν μαζί με τους Παναθηναϊκό ΑΟ, Αθήνα ’90 Σάλας και Ατρόμητο Αθηνών, σε 20λεπτες αναμετρήσεις με στόχο να φτάσουν στο πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Η ΠΕΠΠΣ ανακοίνωσε ότι τα μετάλλια και τα τρόπαια που θα δοθούν θα είναι όλα ίδια για τις ομάδες, στοχεύοντας στην προβολή και στην υπογράμμιση της σπουδαιότητας της συμμετοχής. Άλλωστε, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη Βασιλική Αυγουστίνου, ακτιβίστρια-δικηγόρο, που μαχόταν κατά της βίας των γυναικών

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ημιτελικούς (19:15 & 19:45) και έναν τελικό στις 20:15.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Κοτσιμπέλη, Τριανταφυλλοπούλου, Παυλοπούλου, Μπαλντίδη, Κόλλια, Νίκα, Μπούτλα, Τσελέντη, Τσούνη, Ρομπόκη, Ντάτη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Χρήστος Χριστόπουλος, δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε τη χρονιά με το Super Cup. Μπορεί να είναι μία διαφορετική διοργάνωση, με 20λεπτους αγώνες και όχι 40λεπτους, και με τρόπαια και μετάλλια όμοια για όλες τις ομάδες, όμως για εμάς είναι οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς και είναι σημαντικοί. Θέλουμε να βγάλουμε τα πρώτα μας συμπεράσματα και να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια».