AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγελόπουλος: Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο μπάσκετ, υπάρχουν ιδανικά που παραμένουν αναλλοίωτα

Στο πλαίσιο της παρουσίασης για τη μετονομασία σε ΑΕΚ Bettson BC και με αφορμή την ταινία «1968», ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε:

«Η ταινία είχε αρχικό τίτλο “Ρήγμα στο χρόνο”. Έγιναν πολλά πράγματα εκείνη τη χρονιά και μέσα σε αυτή τη συγκυρία, η ομάδα μας, έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο.

Αλλάξαμε τον τίτλο σε 1968 για να γίνει κάτι πιο δυνατό και εύηχο. Η ταινία κέρδισε 12 διεθνή βραβεία.

Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε πετύχει. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο μπάσκετ, υπάρχουν ιδανικά που παραμένουν αναλλοίωτα και πάνω σε αυτά επενδύουμε.

Έχουμε κάνει κοινωνικές δράσεις σε όλους τους τομείς και άλλα που δεν είναι γνωστά. Αυτές τις αξίες έχουμε μοιραστεί και προχωράμε μαζί».

Από την πλευρά του ο Managing Director της Betsson, Θάνος Μαρίνος, υπογράμμισε απευθυνόμενος στην ομάδα: «Είναι προνόμιο και τιμή να έχετε έναν τέτοιο προπονητή. Είναι προνόμιο να παίζετε σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πάθος για τις αξίες που κουβαλάει η ομάδα και τη στηρίζουμε.

Η χορηγία που έχουμε κάνει με την ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες σε αποτέλεσμα, αλλά και σε ευρύτερο πλαίσιο στην κοινωνία. Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά προχωράμε. Προχωράμε στα επόμενα που θα είναι και τα καλύτερα».