ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Τέλος στα παραμύθια σας: “Υπήρχε περιστατικό με τον Μπρινιόλι που μας είπε ότι μπορεί να συνεχίσει και παίξαμε”

Η απάντηση του Μπρινιόλι στο περσινό ΑΕΚ – Παναθηναϊκός δια στόματος Μπουτσικάρη ήρθε να βάλει τέλος στα παραμύθια Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών για την κροτίδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη σημερινή εκδίκαση της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Χουανκάρ υπήρχε ένταση με έντονους διαλόγους μεταξύ των δύο πλευρών.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβηκαν οι τόνοι στο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας κατά τη στιγμή της αγόρευσης του Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού είχε έντονο διάλογο με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, αλλά και με τον δικηγόρο των «ερυθρολεύκων» σχετικά με το ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι.

Ο Μπουτσικάρης ανέφερε σε ένα σημείο πως «οι παίκτες μας ήταν ντυμένοι με ποδοσφαιρικά και μπήκα στα αποδυτήρια εγώ και είπα «Παιδιά ξεντυθείτε δεν θα γίνει ο αγώνας». Θα επέτρεπε ο Γιοβάνοβιτς να τρώνε πιτσες; Αν είναι δυνατόν. Όταν πήγα στο σπίτι του Χουάνκαρ τον είδα να ζαλίζεται. Σήμερα που παίζουμε κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα με την Ρεν είναι εκτός». Και ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον Κώστα Καραπαπά και τον κ. Δημακόπουλο.

Καραπαπάς: «Του είπατε μέχρι το δικαστήριο να μην προπονηθεί. Στο ευρωπαϊκό ματς θα έπαιζε αυτός που ήταν βασικός»

Μπουτσικάρης: «Λόγω βεβαρυμένου προγράμματος θα έπαιζε βασικός ο Μλαντένοβιτς στο ντέρμπι και στο ευρωπαϊκό ματς θα έπαιζε ο Χουάνκαρ. Αυτήν τη στιγμή δεν ασχολούμαστε με τον θύτη αλλά με το θύμα. Πάμε να βγάλουμε απατεώνα τον Χουάνκαρ. Αυτό που γίνεται είναι Γκεμπελισμός».

Καραπαπάς: «Αυτό να το πεις στον Νικολογιάννη και στο sport fm».

Δημακόπουλος: «Όταν ο μάρτυρας είναι δικηγόρος ξεφεύγει. Εδώ γίνονται εκτιμήσεις και διανθίσεις».

Μπουτσικάρης: «Ποιος είναι ο Παναθηναϊκός το έχει αποδείξει. Υπήρχε περιστατικό με τον Μπρινιόλι που μας είπε ότι μπορεί να συνεχίσει και παίξαμε. Όταν μας λέει ότι δεν μπορεί φεύγουμε. Το μήνυμα που θα δώσουμε ποιο ειναι; Ρίξτε κροτίδες και αν δεν βγει αίμα, αν δεν πεθάνουμε, θα παίζουμε;».