ΟΠΑΔΟΙ

Θύρα 21: Ντροπή σε όλους μας μα πιο πολύ σε εσένα

Οι άλλοι θα κερδίζουν με νούμερα, εμείς ας κερδίζουμε με την ιστορία μας έλεγε ο καφετζοπουλος, και φουσκώναμε όλοι από περηφάνια. Μάλλον όχι όλοι. Υπάρχουν κάποιοι που ασελγούν πάνω στην ΑΕΚΑρα. Υπάρχουν κάποιοι που εδω και πάρα πολλά χρόνια, λειτουργούν λες και η Α.Ε.Κ. είναι τσιφλίκι τους. Την ίδια μέρα που τον μέσο ΑΕΚτζη τον απασχολούσε, ο αποκλεισμός από τους ομίλους του champions league, η Α.Ε.Κ. της καρδιάς, ένα ιδιαίτερο τμήμα τουλ για τους πιο ρομαντικούς, έχανε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Μια άνοδο που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους, με κόπο και ιδρώτα των αθλητών και των προπονητών. Κάποιοι δε σεβάστηκαν ούτε τους κόπους των ανθρώπων αυτών, που έδωσαν μάχη για να επιστρέψει η ΑΕΚ της καρδιάς στη μεγάλη κατηγορία.

Οι κύριοι αυτοί που παίζουν με την ιστορία της, έριξαν την ομάδα στη β εθνικη για να φύγουν τα χρέη και να επανέλθει καθαρή. Χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν. Χρέη σε ανθρώπους που φόρεσαν το δικεφαλο στο στήθος, και που οι ίδιοι επέλεξαν για να υπηρετήσουν το συλλογο. Αποτύχατε κύριοι. Τα χρέη αυτά μας κυνηγούν ακόμα. Και μπορεί εσείς να κοιμάστε ήσυχοι, εμείς όμως ποναμε.

Τα τελευταία χρόνια ειδικά με την επιστροφή της ΠΑΕ στα Φιλαδέλφεια και στη φυσική της έδρα, έχει χτιστεί ένα, έστω και μικρό, τείχος προστασίας και οικονομικής προσφοράς, στην ερασιτεχνικη, μέσω της κάρτας φιλου. Αλήθεια ποιό είναι το ποσό που πηγαίνει στην ερασιτεχνική από τις κάρτες φιλου. Και αυτό το ποσό πως μοιράζεται στα τμήματα. Έχετε υποχρέωση προς τον κόσμο, να ενημερώσετε τι γίνονται αυτά τα λεφτά. Αληθεια το 10% που έχει υποχρέωση η ΠΑΕ να δίνει στην ερασιτεχνικη για τη χρήση του σήματος, πηγαίνει στην ερασιτεχνική? Και αν πηγαίνει πως μοιράζεται στα τμήματα?. Θα ενημερώσει κανείς τον κόσμο?

Στο κατώφλι των 100 χρονων από την ίδρυση μας, ντροπιάσατε την ιστορία της και ντροπιάσατε και εμάς τους ίδιους. Η ευθύνη βέβαια βαραίνει και τον κόσμο, που ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει αφήσει σχεδόν όλα τα τμήματα, πλην του ποδοσφαιρου, μόνα τους. Έχει αλλάξει το DNA μας. Μεγαλώσαμε με το ΑΕΚ πουθενά μόνη, και λειτουργούμε ως, ΠΑΕ ΑΕΚ πουθενά μονη. Έχει χτιστεί ένα περίεργο πανηγύρι γύρω από το καινούριο γηπεδο, παραμεριζοντας την αληθινή ΑΕΚ, την πιο αγνή και αγαπησιαρικη ΑΕΚ. Τη μαμά ΑΕΚ.

ΥΓ. Κύριοι της ΠΑΕ, τα διαρκείας και τα εισιτήρια που βάζετε είναι για πιο ψηλά οικονομικά στρώματα. Η ΑΕΚ από τη γέννηση της, στηριζε και στηριζόταν κυρίως από τα λαϊκά στρωματα. Η

ΑΕΚ είναι ο κόσμος της.

ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Κ.

ΘΥΡΑ 21 ΒΕΡΟΙΑΣ

https://gate21veria.blogspot.com/2023/08/blog-post.html?m=1