ΣΚΕΨΕΙΣ

Θύμισε την περυσινή ΑΕΚ

Σε ένα ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακού όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν άδικο ώστε να μην νικήσουμε.

Δυστυχώς διαιτητικά είδαμε πάλι πονηριες από ένα διαιτητή που πάει πάντα στo Var όταν είναι φάση υπέρ της ΑΕΚ. Δυστυχώς το πρώτο πέναλτι δεν το δώσε αν και υπήρχε επαφή και βίαιο τάκλιν στον Ελίασον. Το δεύτερο ήταν αμφισβητούμενο αλλά και πάλι δίνεται.

Ακόμα και στη φάση του χεριού του Πινέδα γύρισε η φάση, αλλά στη φάση του πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο όλως τυχαίως δεν γύρισε. Τέλος πάντων προχωράμε..

Αγωνιστικά καλή η ΑΕΚ, έτρεχε, είχε pressing στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε ότι βγάζει κάτι από τη περυσινή ομάδα.

Οι Ρότα, Ελίασον, Μοχαμάντι από τα άκρα έκαναν πλαγιοκοπήσεις, έδωσαν επιθετικό πλάτος και έκαναν ρήγματα με αποκορύφωση το γκολ του Πόνσε. Δυστυχώς η ΑΕΚ έπαθε black out για ένα 20άλεπτο και η αμυντική της γραμμή έδειξε παλι αδυναμίες συγκέντρωσης και καθαρής σκέψης σε συνδυασμό με την αδυναμία από τα χαφ Γιόνσον- Σιμάνσκι να κρατήσουν την μπαλα με αποτέλεσμα να δεχθούμε την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα ματς που η ΑΕΚ έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι και ο Ολυμπιακός με τις λανθασμένες αλλαγές του προπονητή του άδειασε στα χαφ και η ΑΕΚ ήταν θέμα χρόνου να βάλει γκολ.

Ο Αλμειδα διόρθωσε το κέντρο με Γαλανόπουλο – Πινέδα και βελτίωσε τη μεσαία γραμμή της η ΑΕΚ. Ο Ζίνι έκανε παπάδες σαν εξτρέμ αριστερά. Σε συνδυασμό με τις λάθος αλλαγές Μαρτίνεθ η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά, αλλά ελέω ξανά του Πασχαλάκη που τείνει να γίνει εφιάλτης για την ΑΕΚ δεν ευδοκίμησαν οι επιθετικές τις αρετές. MVP o Zίνι. Πολύ καλοί οι Μοχαμάντι, Μήτογλου και Ρότα.

Τώρα το Χ ευνοήσε τον ΠΑΟ που άνοιξε τη διαφορά με εμάς.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ είναι βαρύ. Πάει Αγγλία αλλά χωρίς άγχος αφού λογικά θα παίξει με παίκτες που δεν θα χρησιμοποιηθούν στη Λεωφόρο.

Μπράβο στους φιλάθλους μας για το χειροκρότημα αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των παικτών έως το τέλος.