AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κάλενς λύνει τα χέρια του Αλμέιδα

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Αλεξάντερ Κάλενς είναι πως μπορεί να αγωνιστεί ως παρτενέρ και με τους τρεις στόπερ της ΑΕΚ. Μπορεί δηλαδή να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο με τον Βίντα όσο και με τον Μουκουντί αλλά και με τον Μήτογλου. Κάτι που φυσικά λύνει τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα μιας και η χρησιμοποίηση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού θα είναι στα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου μιας και δεν έχει δικαίωμα στην Ευρώπη.

Το ευχάριστο επίσης είναι πως παρότι αριστεροπόδαρος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ εφόσον του ζητηθεί, να δημιουργήσει τριάδα στο κέντρο της άμυνας, αλλά και κατ΄ανάγκη να παίξει και στα δεξιά λόγω της εμπειρίας του.

Έτσι κι αλλιώς ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο Κάλενς θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά του και για το λόγο αυτό θα πέσει στα χέρια του εξπέρ γυμναστή Μπονίνι ώστε άμεσα να τον έχει διαθέσιμο, καθώς ακολουθούν μια σειρά δύσκολων και απαιτητικών αγώνων αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.