AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για να αλλάξει την κατάσταση

Κόσμος και ομάδα καλούνται απόψε (21:30, Cosmote Sport 1) στη Νέα Φιλαδέλφεια να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό απέναντι στον Ολυμπιακό, να κερδίσουν και να αλλάξουν την κατάσταση στο πρωτάθλημα βάζοντας νέα δεδομένα σε αυτό.

Όλη την εβδομάδα ο Ματίας Αλμέιδα προσπάθησε να δουλέψει με όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του. Δημιούργησε την κατάσταση πως σε αυτό το παιχνίδι οπωσδήποτε πρέπει να έρθει η νίκη για ψυχολογικούς και αγωνιστικούς λόγους. Ο Αργεντινός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μάνταλο, ενώ είναι ανέτοιμοι Λιβάι-Γκατσίνοβιτς, εκτός έμεινε και ο Πισάρο.

Ο Αλμέιδα είναι πιθανόν να παρατάξει την ΑΕΚ με αλλαγές λόγω και των απαιτητικών αναμετρήσεων με Μπράιτον και Παναθηναϊκού που ακολουθούν.Κάτι που σημαίνει πως δεν θα αποτελούσε έκπληξη η είσοδος του Γαλανόπουλου ή ακόμα και του Ζίνι στην ενδεκάδα. Ωστόσο, η φιλοσοφία θα μείνει η ίδια, θέλοντας να δει την ομάδα του με επιθετικές διαθέσεις και το μάτι να γυαλίζει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Ζίνι.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μια πιθανή 11άδα που μπορεί να παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα είναι με τους εξής ποδοσφαιριστές: Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα – Τσούμπερ, Πόνσε

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Δεν άλλαξαν οι διαιτητές παρά τον βρώμικο πόλεμο του Ολυμπιακού που προσπαθεί μέχρι και τώρα να δημιουργήσει κλίμα. Έτσι ο Πορτογάλος elite Αρτούρ Σοάρες θα διευθύνει το αποψινό ντέρμπι.

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες (Πορτογαλίας)
Βοηθοί: Πάολο Σοάρες, Ριμπέιρο (Πορτογαλίας)
4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
VAR: Μιγκέλ Ούγκο (Πορτογαλίας), AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)