AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοσμάς για Κλάτενμπεργκ: Εμφανίζεται να έχει εισπράξει από την Λίγκα ένα υπέρογκο ποσό

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η ΑΕΚ στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αφορμή αποτέλεσε η επιστολή του Άγγλου με απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν θέσει οι «κιτρινόμαυροι» και που αφορούσαν τις υπηρεσίες που παρέχει στη Λίγκα.Έτσι, διά στόματος του αντιπρόεδρου Γιώργου Κοσμά, η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε στο ΔΣ της Superleague.

Μεταξύ άλλων, ο Κοσμάς τόνισε ότι «Μιλάμε για εμπαιγμό. Μας παρουσιάζει για δραστηριότητα, μη συναντήσεις. Παράδειγμα: Οκτώβρη του 22 αναφέρει ως υπηρεσία πως συναντήθηκε με εκπροσώπους της Λίγκας, χωρίς να λέει με ποιους, πότε και για πόσο. Κάθε μήνα το ίδιο. Παραστάθηκε, λέει σε συνάντηση με τον Μπαλτάκο που δεν έγινε τελικά. Εμφανίζεται να εισπράττει περίπου 15 χιλιάδες τον μήνα.

Αν είναι μισθωτός με δικαίωμα 12 μηνιαίων μισθών θα έχει και δώρα κι επιδόματα. Έχει τόπο εργασίας τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας; Ζητήσαμε αν υφίσταται κάτι τέτοιο την πρόσληψη του, όλα τα έγγραφα. Έχει εμφανιστεί να έχει εισπράξει από την Λίγκα ένα υπέρογκο ποσό χωρίς να έχει παράσχει καμιά υπηρεσία. Πρόκειται όμως για σύμβαση έργου κατά πάσα πιθανότητα και δεν δικαιολογεί αυτό τις πληρωμές που λαμβάνει».