AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από στόπερ – Ψάχνει στην Κεντρική και Λατινική Αμερική

Καθυστέρηση και μάλιστα μεγάλη υπάρχει στην ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα των στόπερ. Διότι η ατάκα “δεν βρέθηκε ο κατάλληλος για να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας” είναι τουλάχιστον αστεία.

Οι κιτρινόμαυροι δεν πήραν κεντρικό αμυντικό για την Ευρώπη με αποτέλεσμα να πορευτούν στα παιχνίδια με Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον με τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου. Αυτό σημαίνει πως η απόκτηση (εφόσον γίνει) κάποιου στόπερ δεν θα έχει στο κάδρο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θα πρέπει λοιπόν οι ιθύνοντες του συλλόγου να τον “ψήσουν” να το δεχτεί και να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από Σπάτα και Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας, φαίνεται πως εξετάζουν διεξοδικά τις επιλογές τους από την αγορά της Κεντρικής αλλά και της Λατινικής Αμερικής, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ορισμένους ποδοσφαιριστές στα υπόψιν του.

Σίγουρα μία από τις καψούρες του Αργεντίνου τεχνικού ήταν να φέρει στην ΑΕΚ τον Νέστορ Αραούχο, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε για πολλούς και διάφορους λόγους. Η αναζήτηση συνεχίζεται με τις επιλογές να είναι δύο. Είτε με μεταγραφή από άλλη ομάδα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου είτε απόκτηση ενός ελεύθερου παίκτη μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα.

Πάντως το σκάουτινγκ της ΑΕΚ δεν έχει λειτουργήσει καθόλου και πραγματικά ψάχνουμε να δούμε τον λόγο που Κονέ και Κουχάρσκι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα.