ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Γκρος: Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο

Ο Πασκάλ Γκρος αναφέρθηκε στην εκτόξευση που έχει κάνει η Μπράιτον τον τελευταίο χρόνο. Ο μέσος των «γλάρων» εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ιστορικού παιχνιδιού με την ΑΕΚ (21/09, 22:00) για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Europa League, αφού η αγγλική ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε τόσο μακριά, είναι απίστευτο πόσο έχουμε μεγαλώσει, ειδικά τον τελευταίο χρόνο», είπε, αρχικά, ο 32χρονος και συνέχισε:

«Αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με το πού βρισκόμαστε τώρα, ωστόσο μπορούμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε συνεχώς», πρόσθεσε ο Γερμανός και έκλεισε λέγοντας:

«Σε κάθε παιχνίδι μπαίνω με στόχο τη νίκη. Ξέρουμε από πού έχουμε έρθει, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο. Αυτή η περίσταση θα σημαίνει πολλά. Παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή, οπότε αυτή είναι μια περήφανη στιγμή.

Ανυπομονώ και θέλω να το απολαύσω, αλλά θέλω επίσης να νικήσω το παιχνίδι και είμαι έτοιμος», ήταν τα λόγια του Γκρος πριν τον αγώνα με την Ένωση στο «Amex Stadium».