ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Με ένα πέναλτι και δύο κόντρες ο Ολυμπιακός στον τελικό – Έπνιξε πέναλτι του Σα πάνω στον Κάστρο η διαιτησία

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέβηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να διεκδικήσει ότι του αναλογούσε για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κερδίσει με 3-1 και να πάρει εκείνος το εισιτήριο.

Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς είχε σε μεγάλα κέφια τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έδειξε την κλάση του. Σκόραρε με πέναλτι (από χέρι του Πίρσμαν σε σουτ του Μπρούμα) στο 26’, ενώ ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 41’. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 51’ με γκολ του Καρτάλη που αιφνιδίασε τον Σα, αλλά ο Μπρούμα έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στους Πειραιώτες με γκολ από ασίστ του Ελ Αραμπί.

Στο 69’ , με το σκορ στο 3-1, ο Κάστρο μπήκε στην περιοχή και δέχτηκε το κράτημα της φανέλας από τον Σεμέδο. Ούτε ο Πάβελ Ρατσκόφσκι ούτε και ο VARίστας Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ με τον Πολωνό Ντόμπρινιν Ζμπίγκνιεβ βοηθό του εντόπισαν τον ορισμό του πέναλτι, κλείνοντας τα μάτια.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Σωκράτης, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (83′ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (71′ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (71′ Βαλμπουενά), Μασούρας (90’+2′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (84′ Χασάν).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε (69′ Κάργας), Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης (46′ Κρίζμαν), Καρτάλης, Παμλίδης (46′ Μπρένερ) Μιλιντσεάνου (69′ Λώλης).