AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική τεσσάρα για την ΑΕΚ Β στη Ριζούπολη

Η ΑΕΚ Β νίκησε 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη.

Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό. Ο Χριστόπουλος έκανε μία μεγάλη μπαλιά από την άμυνα της ΑΕΚ που την κατέβασε στην καρδιά της περιοχής του Απόλλωνα ο Τζούντα Γκαρσία. Ο Λαμαράνα σούταρε και από την κόντρα σε πόδια αμυνόμενου η μπάλα έφτασε στον Γκολφίνο που πλάσαρε για να κάνει το 0-1.

Στο 13′ ο Χριστόπουλος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι από ιδανική θέση μέσα στην περιοχή όμως τρία λεπτά αργότερα ήταν αυτός που βρήκε πολύ ωραία στο χώρο τον Λαμαράνα, ο οποίος “έσκαψε” την μπάλα και σημείωσε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ Β.

Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, μετά από την πίεση που άσκησαν οι επιθετικοί της ΑΕΚ Β στην αντίπαλη άμυνα, και πλάσαρε άψογα για να κάνει το 0-3.

Στο 42′ η ΑΕΚ Β είχε την ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ, όμως ο Ανδρικόπουλος που ακολούθησε την αρχική προσπάθεια του Γκολφίνου και έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε στο δοκάρι.

Το 0-4 ήρθε στο 84′ με πλασέ του Γιώργου Σταμούλη μέσα από την περιοχή.

Η σύνθεση ΑΕΚ Β: Γκίνης (46′ Αγγελόπουλος) Ραντόνια (62′ Κανελλόπουλος) Χρυσόπουλος (62′ Χατζηκυριάκος) Κοσίδης (46′ Τρούμπουλος-70′ Κάτσικας) Πήλιος (62′ Γεωργέας) Ρουκουνάκης (46′ Φοφανά) Λαμαράνα (62′ Πάπα) Ανδρικόπουλος (62′ Σκόνδρας) Χριστόπουλος (62′ Πανεράς) Γκαρσία (46′ Γ. Σταμούλης) Γκολφίνος (62′ Μουστάκας).