AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για να μην τελειώσει από τώρα το πρωτάθλημα

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ σήμερα στα Γιάννενα. Μόνο νίκη απέναντι στον ΠΑΣ για να κρατηθεί ζωντανή στην υπόθεση πρωτάθλημα. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 19:30 (Novasports Prime).

Ο Αργύρης Γιαννίκης επιστρέφει στα Γιάννενα σε ένα ματς ειδικών συνθηκών. Ο 41χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τζαβέλλα και Τάνκοβιτς και στον τιμωρημένο Λε Ταλέκ. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Μάνταλος, Άμραμπατ και ο Κοσίδης, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα με την ΑΕΚ Β.

Χθες στο αεροδρόμιο και στο ξενοδοχείο, η κιτρινόμαυρη αποστολή γνώρισε την αποθέωση από τους Ενωσίτες, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα μέσα στη βροχή.

Μια πιθανή 11άδα είναι με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Μισλέν, Βράνιες, Μήτογλου και Μοχαμάντι στην τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι και Σιμόες τα δύο αμυντικά χαφ, τους Άμραμπατ, Μάνταλο και Τσούμπερ οι τρεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης.