AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος να βοηθήσει ο Γκατσίνοβιτς

Επιτέλους καλά νέα στην ΑΕΚ με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να προπονείται κανονικά και να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Ο Σέρβος ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά και προπονήθηκε κανονικά.

Ο Αργεντινός κόουτς θα αποφασίσει στις επόμενες δύο προπονήσεις πώς θα τον εντάξει στα πλάνα του και σε τι βαθμό, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή για την Αγγλία και ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σέρβος εξτρέμ έλειψε από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους από αριστερά. Στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού θα βρίσκεται και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες, κι έτσι θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του μεσοεπιθετικά στην Αγγλία.

Αντίθετα ο Λιβάι Γκαρσία θα χρειαστεί ακόμα χρόνο. Ο Αλμέιδα δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του διότι προτιμά να τον έχει έτοιμο στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι ο Έκι Πόνσε θα αγωνιστεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας πλέον ανεβασμένη ψυχολογία μετά το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Η απουσία του Ντομαγκόι Βίντα είναι ένας πονοκέφαλος για τον «Πελάδο», λόγω των περιορισμένων επιλογών στην άμυνα, αλλά κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και ο Σιμάνσκι ως στόπερ, αλλά και ο Σιντιμπέ.