AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θυμίζει τι πρέπει να προσέξουμε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό

Φίλοι της ΑΕΚ, Η ομάδα μας επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ένα ντέρμπι στην OPAP Arena, το πρώτο από μια σειρά δύσκολων αγώνων και ταυτόχρονα απαιτητικών από πλευράς συνθηκών ομαλής διεξαγωγής τους.

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους ειδικά στο συγκεκριμένο ματς το βράδυ της Κυριακής (17/9, 21.30) πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ασχοληθούμε καθόλου με τον αντίπαλο και να μην δώσουμε σημασία σε συμπεριφορές που μπορεί να έχουν στόχο να μας προκαλέσουν.

Από πλευράς μέτρων ασφαλείας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τα πάντα θα κινηθούν στο πλαίσιο που έχει ορίσει η κυβέρνηση από τον Αύγουστο, με αυξημένη παρουσία της αστυνομίας. Πρέπει να δείξουμε πνεύμα συνεργασίας με όλους τους αρμόδιους για την τήρηση της τάξης.

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 18.30. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι, εκτός από τους ελέγχους στις εισόδους. Είναι αυτονόητο πως κανείς χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να προσεγγίσει στο γήπεδο.

Επίσης απαγορεύεται αυστηρά η κατοχή και η χρήση καπνογόνων, κροτίδων, βεγγαλικών κι εν γένει εύφλεκτων υλικών. Οι κυρώσεις θα είναι αυστηρές για οτιδήποτε ανάλογο βρεθεί στους ελέγχους. Το σύστημα καμερών ασφαλείας του γηπέδου μας, θα είναι όπως πάντα σε πλήρη λειτουργία και κάθε παραβατική συμπεριφορά θα επισημαίνεται. Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και για λόγους ασφάλειας, αλλά και για να μη δημιουργήσουμε προβλήματα στον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδα μας.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, πως δεν είναι δυνατόν να εισέλθετε στο γήπεδο έχοντας μαζί σας κράνος.

Για μια ακόμη φορά τονίζουμε πως κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο και για μια ακόμη φορά σας παρακαλούμε να το λάβετε σοβαρά υπόψη για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στις εισόδους και για σας και για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας.

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΚ σας υπενθυμίζει ότι το εκδοτήριο της OPAP ARENA θα λειτουργήσει από τις 10:30 μέχρι τις 16:30 την ημέρα του αγώνα ως infodesk.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας και για την προστασία της ομάδας μας. Όλες μας τις δυνάμεις τις δίνουμε για την στήριξη της προσπάθειας των παικτών και του τεχνικού team μας!