AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με σοβαρότητα και πίστη για τη νίκη η ΑΕΚ στην Κρήτη

Το πρώτο από τα τρία ματς – φωτιά δίνει σήμερα (19:30, Cosmote Sports 1) η ΑΕΚ η οποία φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ομάδα του να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον καλείται να διαχειριστεί στα τρία επόμενα ματς υλικό, παίκτες και ψυχολογία ώστε να έρθει το απόλυτο των νικών.

Από το σημερινό ματς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αραούχο, ο τραυματίας Λιβάι Γκαρσία, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης οι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Φερνάντες, Μοχαμάντι και Μαχαίρας. Αντίθετα σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Τομ Φαν Βέερτ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέρτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα; Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αθανασιάδης με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να είναι η τετράδα της άμυνας. Γιόσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα θα βρεθούν στη μεσαία γραμμή, με τους Ελίασον, Άμραμπατ και Τσούμπερ στην κορυφή της επίθεσης.