ΟΠΑΔΟΙ

Ένωσις Φίλων ΑΕΚ: Σειρά εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ΑΕΚ και φιλικό Παλαιμάχων στη Νέα Ερυθραία

Εκφράζουμε το σεβασμό μας σε όσους γενναίους πορφύρωσαν την πατρογονική γη με το τιμημένο αίμα τους.

Πλησιάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας των μεγάλων προσφυγικών συμβολισμών,η Ένωσις Φίλων ΑΕΚ προσκαλεί κάθε μνήμονα της ιστορικής συνείδησης σε μία ακόμη εκδήλωση τιμής και υπερηφάνειας για τον Ελληνισμό της Ανατολής,που θα συνδαυλίζει πάντοτε τη φλόγα μας για τις ακήρατες πολιτισμικές αξίες του.

Συγχαίρουμε την πρόεδρο κα.Έφη Κούτση και το Δ.Σ. του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας ( ΚΕΜΜΕ ) για τη διοργάνωση των πολυήμερων εκδηλώσεων με θέμα : ” Αλλοτινές Πατρίδες ” και τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας επιφύλαξαν να μας αναθέσουν να παρουσιάσουμε την ενότητα: “Αφιέρωμα στον Μικρασιατικό Αθλητισμό στην Ελλάδα “.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 8μ.μ.στη βίλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία).

Εκτός από τις ομιλίες και τις παρεμβάσεις διανοητών,θα τιμηθούν : το ΚΕΜΜΕ για την ευθαλή και αμόλευτη πνευματική δράση του και ο κ.Δημήτρης Αράπογλου, βαρυσήμαντη μορφή του αθλητισμού στην καθ’ημάς Ανατολή,με κορυφαίες διακρίσεις στο μπάσκετ και στο στίβο,επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο.Ταταύλα.

Την ίδια ημέρα, στις 6μ.μ.θα έχει προηγηθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαίμαχων ΑΕΚ-Πανερυθραϊκού στο Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Ερυθραίας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ