AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσούμπερ: Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ

Ο Στίβεν Τσούμπερ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος όλων είναι να δείξουν το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης:

Για τον ίδιο τι θα σήμαινε για αυτόν η πρόκριση στο Champions League: «Εγώ από την πλευρά μου, μιλώντας εκ μέρους όλων, πιστεύω ότι μετά την περσινή δύσκολη σεζόν, όλοι αισθανόμαστε όμορφα να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι κάτι το καταπληκτικό. Ανατριχιάζω στη σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Champions League. Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ».

Ποια η άποψή του για το κροατικό ποδόσφαιρο μιας και έχει φίλους εκεί: «Έχω φίλους εκεί. Η Ντίναμο έχει κάνει καλή δουλειά σε οργάνωση. Έχει κάνει πωλήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Οπότε την σεβόμαστε».

Για το ότι στα πλέι οφ είχε πετύχει αρκετά γκολ κι αν έχει την αίσθηση ότι θα σκοράρει και την Τρίτη: «Αν μπορούσα να δω το μέλλον θα ήταν κάτι καταπληκτικό. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές λειτουργεί κάποιες όχι. Θα δώσω τα πάντα αύριο και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν όχι όταν έρθει».

Αν υπάρχει άγχος και για την επιστροφή της ομάδας στη Φιλαδέλφεια: «Εγώ είμαι όλη την ώρα αγχωμένος, είτε παίζω εδώ είτε με τους φίλους μου στο δρόμο. Δεν αλλάζει ποτέ, έχω νευρικότητα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».