AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: Κοιτούσα απέναντι το παιδί και νόμιζα ότι είναι ζωντανό (video)

Συγκλονιστικά λόγια από τη μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη που την περασμένη Τρίτη φιλοξενήθηκε στην Αγιά Σοφιά ως καλεσμένη της ΠΑΕ ΑΕΚ για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η χαροκαμένη μάνα, με δάκρυα στα μάτια, περιέγραψε στο MEGA τις στιγμές που έζησε στη διάρκεια του αγώνα όπου τιμήθηκε η μνήμη του παιδιού της. “Τον κοίταξα και νόμιζα ότι ήταν ζωντανός. Ήταν εκεί που του άρεσε, για την ομάδα του. Λες και μου έλεγε μάνα εδώ είμαι. Όταν μπήκε το γκολ χειροκρότησα για το παιδί μου. Μόνο που άκουγα Μιχάλη ζεις, τρελάθηκα. Έλεγα πως τον λατρεύουν όλοι”, ήταν τα λόγια της.

“Μου έλεγε, α ρε μάνα, να’ ξερες τι γήπεδο είναι. Θα σε πάρω μια μέρα να το δεις. Εκείνη την μέρα ήρθε από την δουλειά, ξάπλωσε και μετά έφυγε πήγε στο γήπεδο. Μετά, δεν τον ξαναείδα. Που να κοιμηθώ; Με μια φωτογραφία γυρνάω. Για εμάς έχει σταματήσει ο χρόνος. Πως κοιμάται αυτός που έσφαξε το παιδί μου;”, αναρωτιέται για τους δολοφόνους-χούλιγκαν και καταλήγει: “Τον βλέπω σαν σκιά κάθε μέρα. Πετάγομαι. Να τον προστατεύει ο Θεός και να γελάει εκεί ψηλά”.