AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Φένλο και επίσημα ο Κοσίδης

Τη φανέλα της Φένλοθα φορά πλέον ο Μιχάλης Κοσίδης ως δανεικός από την ΑΕΚ. Οι Ολλανδοί έφτιαξαν ένα ιδιαίτερο βίντεο που “πάντρεψαν” με Ζορμπά και… ουζο, γιαούρτι, αλλά και τζατζίκι!

«Ήθελα να έρθω εδώ γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα και θα ήθελε να με έχει στο ρόστερ του», είπε ο Κοσίδης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φένλο και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Φένλο και νιώθω τιμή που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου με πλούσια ιστορία. Ελπίζω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά εδώ και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει».

Με τη σειρά του ο τεχνικός διευθυντής των Ολλανδών, Μαρκ φαν Χίντουμ τόνισε για τον Κοσίδη: «Ο Μιχάλης είναι ένας επιθετικός που με την ηλικία και τη νοοτροπία του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που ψάχνουμε. Έχει μήκος και είναι δυνατός στον αέρα. Με αυτό μπορεί να έχει αξία για την ομάδα ως σημείο επαφής και επίσης πιστεύουμε ότι μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, είμαστε χαρούμενοι που θέλει να εξελιχθεί περαιτέρω εδώ αυτή τη σεζόν».