AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα ονόματα των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Μιχάλη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μέσω του διαβιβαστικού της ΕΛ.ΑΣ, προς τον αρμόδιο εισαγγελέα, όλα τα ονόματα των 105 συλληφθέντων, ήτοι των 102 αλλοδαπών και των τριών Ελλήνων, στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή και τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη ατόμων.

Παράλληλα στο διαβισβαστικό, πέρα από τα ονόματα των συλληφθέντων αναφέρεται ακόμη όλο το χρονικό της συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια, τι προηγήθηκε αλλά και τι ακόλουθησε των αιματηρών επεισοδίων, στα οποία πρωταγωνίστησαν οι Κροάτες χούλιγκαν. Επίσης όλα τα ευρήματα των Αρχών και όσα κατασχέθηκαν από τους συλληφθέντες, αλλά και οι συλλήψεις Κροατών που ακολούθησαν στα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα.

Παράλληλα σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα ανάμρεσα στους συλληφθέντες Κροάτες είναι και ο αρχηγός των «Bad Blue Boys», όπως και άλλα ηγετικά στελέχη του συγκεκριμένου συνδέσμου οπαδών.

Δείτε στο παρακάτω link το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ προς τον Εισαγγελέα για τους 105 συλληφθέντες

anafora_redacted_100823