AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mε πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι ο σοβαρότερα τραυματισμένος οπαδός της ΑΕΚ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 21χρονος οπαδός της ΑΕΚ μετά τα φονικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, όταν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού έκαναν «ντου».

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο θάνατος του 29χρονου οπαδού των «κιτρινόμαυρων» Μιχάλη Κατσουρή, ο τραυματισμός πολλών ανθρώπων αλλά και η πρόκληση σοβαρότατων ζημιών.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, λοιπόν, ο ένας ο νεαρότερος (21 ετών) οπαδός είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Η κατάσταση του είναι σταθερή και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα επόμενα 24ωρα τα αιματώματα.

Ο δεύτερος σε σοβαρότητα τραυμάτων οπαδός της ΑΕΚ, ζει τον περισσότερο καιρό στην Γαλλία και είχε βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρει το διαρκείας του. Φέρει και αυτός σοβαρά τραύματα, αφού δέχτηκε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι. Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει σπασμένα κόκκαλα στη μέση. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο συγκεκριμένος οπαδός προσπάθησε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι και οι Κροάτες τον έκαιγαν στο σώμα με το καπνογόνο και ταυτόχρονα τον χτυπούσαν με λοστούς.

Ο τρίτος οπαδός έχει ελαφρύτερα χτυπήματα, στο κεφάλι επίσης, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση. Σε όλους διευκρινίστηκε ότι η ΑΕΚ μάταια προσπαθούσε να πείσει την αστυνομία πως υπήρχε κίνδυνος σοβαρός για την περιοχή του γηπέδου με τους Κροάτες, αλλά δεν εισακούστηκαν οι «φωνές» των ανθρώπων της.