AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η καρδιά μας πονά δυνατά και ατελείωτα για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ

Το τρίτο τη τάξη ομαδικό άθλημα της ΑΕΚ, το ανδρικό βόλεϊ πονά! Η ΑΕΚ της Καρδιάς τρυπήθηκε ξανά εκ των έσω… Η διοίκηση Αλεξίου δεν μπόρεσε να δηλώσει την ομάδα στην Α1 κατηγορία λόγω παλαιών οφειλών με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από ένα… σίριαλ που κράτησε όλο το καλοκαίρι, πλέον είναι οριστικό ότι η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν. Παρά το γεγονός ότι κέρδισε πέρυσι την άνοδο στην Volley League, τα παλιά χρέη που είχε το τμήμα, “ακυρώνουν” την επιστροφή της Ένωσης στα “σαλόνια”.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν πλήρωσε τις οφειλές προς τους παλιούς αθλητές και η ΕΣΑΠ, μετά από επικοινωνία με την ΕΕΑ που απάντησε σε σχετικό ερώτημα ότι “θα εξετάσουμε μόνο τους φακέλους που θα εγκρίνεται και θα μας στείλετε εσείς”, έβγαλε προς… πώληση τη θέση της ΑΕΚ στη Volley League, μέσω wild card.

Η ομάδα που θα πάρει τη θέση της Ένωσης, θα πληρώσει παράβολο 50.000 ευρώ και εγγυητική επιταγή 150.000 ευρώ. Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής έχουν δείξει ο Κέρκης Σάμου και ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου.

Από την πλευρά του πάντως ο Φοίνικας Σύρου διαβεβαίωσε ότι θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα κι ως εκ τούτου θα δοθεί μόνο μία wild card. Όσο για τη θέση της ΑΕΚ στην Pre League, θα πάρει ο Ήφαιστος Φλώρινας.