AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Χρήστος Ασβέστης

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Ασβέστη. Ο 22χρονος (28/05/2001) τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό του και επιστρέφει στην ανδρική ομάδα Πόλο του Συλλόγου μετά από 2 χρόνια.

Ο Χρήστος Ασβέστης ξεκίνησε το πόλο από την Ακαδημία του ΑΝΟ Γλυφάδας, κατακτώντας μάλιστα 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Νέων Ανδρών. Το 2019 φόρεσε το σκουφάκι της ΑΕΚ και έμεινε στα «κιτρινόμαυρα» έως το 2021, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τίτλου της Α2 Ανδρών, στην έξοδο του «Δικεφάλου» στην Ευρώπη και στην 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χρήστος Ασβέστης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά και περηφάνια που επιστρέφω στην ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συνεισφέρω στις νίκες της ομάδας μας, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της. Η ομάδα συνδυάζει εμπειρία με νεανικότητα, και με σκληρή δουλειά, είμαι βέβαιος πως θα φθάσουμε ξανά στην Ευρώπη».