AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού για τη δολοφονία του Μιχάλη

Τον ισχυρισμό ότι δεν βρίσκονταν στην Αθήνα το διάστημα που έλαβε χώρα η αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη αλλά στη Κεφαλονιά για διακοπές προέβαλε σήμερα, κατά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια, ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, όμως ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για το εάν θα έπρεπε να επιβληθούν στον 43χρονο περιοριστικοί όροι.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια ότι θα πρέπει να εμφανίζεται μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Πάντως το αποτέλεσμα είναι ότι ο 43χρονος είναι από σήμερα ελεύθερος και ως προς τη διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα που ανέκυψε, αυτή θα τη λύσει το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί βάσει εντάλματος και σύμφωνα με τις αρχές φέρεται να είχε ταυτοποιηθεί ως ένας εκ των συμμετεχόντων στην επίθεση μέσω βίντεο και αναρτήσεων, οι οποίες ανέφεραν πως συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος προσκόμισε στην ανακρίτρια και συγκεκριμένα στοιχεία, όπως εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας, που τον έδειχναν να βρίσκεται στην Κεφαλονιά. Νωρίτερα, ως μάρτυρας στην ανακρίτρια είχε καταθέσει και η σύντροφός του, η οποία υποστήριξε πως το επίμαχο διάστημα ήταν μαζί.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη συνεχίζονται και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο και έκδοσης και νέων ενταλμάτων σύλληψης.