AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί είναι οι τρεις Έλληνες κατηγορούμενοι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει πέσει το βάρος των ερευνών και εξετάζεται το γενετικό υλικό και τα βίντεο που έχουν συγκεντρωθεί. Την ίδια ώρα, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στους τρεις Έλληνες συλληφθέντες, οι οποίοι φαίνεται να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση των επεισοδίων, που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Οι τρεις Έλληνες ήταν εκείνοι που καθοδήγησαν το κομβόι των Κροατών νεοναζί στη Νέα Φιλαδέλφεια και τους έδειξαν πώς έπρεπε να πλησιάσουν το γήπεδο των κιτρινόμαυρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πρόκειται για έναν 26χρονο από το Μαρούσι με τα αρχικά Β.Θ., για έναν 27χρονο επίσης από το Μαρούσι με τα αρχικά Τ.Ι. και έναν 22χρονο αλβανικής καταγωγής από τη Νέα Σμύρνη με τα αρχικά Λ.Ε.

Ο δεύτερος είχε συλληφθεί το 2022 κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση με οπαδικό υπόβαθρο.

Αυτή την ώρα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια «ξεσκονίζουν» τα κινητά τηλέφωνα για συνομιλίες που ενδέχεται να φέρουν περισσότερα στοιχεία για την επίθεση.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» έχει μπει και μια τάβλα ενός μέτρου και 20 εκατοστών με καρφιά, η οποία έχει αίμα και εξετάζεται σε ποιον ανήκει. Ο ανακριτής έχει δώσει ήδη εντολή να ληφθεί δείγμα DNA από τους συλληφθέντες, προκειμένου να διασταυρωθεί εάν ανήκει σε κάποιον από αυτούς ή όχι.