AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει τη διαδρομή του Μιχάλη – Μαχαιρώθηκε 400 μέτρα από το σημείο όπου δέχθηκε χτύπημα με το ρόπαλο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και η εκπομπή «Δίκη στο Open», στο οποίο αποκαλύπτεται πως ο Μιχάλης Κατσούρης μαχαιρώθηκε 400 μέτρα από το σημείο όπου δέχθηκε χτύπημα με το ρόπαλο, ενώ ακολούθησαν άλλα 300 μέτρα μέχρι το περίπτερο όπου κατέληξε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ίδιο είχαν υποστηρίξει και οι δικηγόροι του θύματος Στ. Γεωργόπουλου και Χρ. Μαυρομμάτη: «Οι εκατοντάδες σταγόνες αίματος από τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή ξεκινούν από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής με τους Κροάτες κοντά στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας κι όχι στην προσπάθεια διαφυγής του έξω από το γήπεδο».

Φίλος του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, ακολούθησε τις σταγόνες αίματος του θύματος έτσι ώστε να φτάσει στο σημείο όπου πιθανολογείται ότι δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά.

«Προσπάθησαν να βοηθήσουν οικογένειες, να μην χτυπήσουν τα παιδιά. Βγήκαν λίγοι μπροστά, για καφέ είχαν πάει, δεν είχαν ούτε όπλα, ούτε τίποτα» είπε ο ετεροθαλής αδερφός του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ.

Η σύζυγός του, ανέφερε πως πρόκειται για έγκλημα και για την ύπαρξη ατιμωρησίας. «Θέλουμε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και αυτοί που δεν έδωσαν σωστές εντολές», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ προσθέτει με οργή πως «δυστυχώς αυτό που είδε όλη η Ελλάδα προσπαθούν κάποιοι να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Θέλουν να αποποιηθούν ευθύνες και το μεταφράσανε σε ραντεβού συμμοριών. Είναι ασέβεια προς τον Μιχάλη. Ξέρουμε τι άνθρωπος ήταν».