AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκάλυψη από τον δικηγόρο Νουλέζα: Υπάρχει βίντεο με τον δολοφόνο του Μιχάλη (video)

«Ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή! Υπάρχει βίντεο» λέει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπάρχει βίντεο το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών και δείχνει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή αποκάλυψε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας που εκπροσώπησε σήμερα έναν 40χρονο Κροάτη κατηγορούμενο.

Ο κ Νουλέζας τόνισε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει βίντεο και πως «η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση τώρα σε μια ώρα, σε μια ημέρα να βρει ποιός μαχαίρωσε τον Μιχάλη».

Ανέφερε επίσης πως το «βίντεο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται πάντως πως είναι ένας ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας»!

Αναφορικά με τον 40χρονο που εκπροσωπεί σήμερα τόνισε πως «είναι Κροατικής καταγωγής και διαμένει στην Αυστρία στη Βιέννη. Ηρθε στην Ελλάδα αεροπορικώς για 3-4 ημέρες και έχει και εισιτήριο επιστροφής. Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή διότι πριν καν προλάβει να φτάσει στο γήπεδο αντιλήφθηκε πως επιτίθεται μια ομάδα, προφανώς φιλάθλων της ΑΕΚ σε αντίστοιχους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Κάποιοι φαίνονται από από την πλευρά των οπαδών της Ντινάμο να έχουν ξύλα στα χέρια τους, είναι δέκα, είκοσι, τριάντα άτομα».

«Ο εντολέας μου, ο οποίος κατά μερικούς είναι και ο επικεφαλής, φαίνεται από το κινητό του πως γνώριζε μόνο άλλους δυο ομοεθνείς του. Δεν ήταν εκεί που γίνονταν τα επεισόδια, που επεκτάθηκαν και υπήρξε γενική σύραξξη και συμπλοκή. Είναι έργο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης να δει ποιος είναι εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στο Μιχάλη».

Προφυλακιστέος ο Κροάτης κατηγορούμενος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Η πρώτη προφυλάκιση για σήμερα για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή αποφασίστηκε από τις δικαστικές αρχές.

Πρόκειται για Κροάτη κατηγορούμενο ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς παρουσίασε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της κράτησης του. Ο 14ος ανακριτής μετέβη στο νοσοκομείο, έλαβε την απολογία και ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.