AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο φιλικό των Παλαιμάχων της ΑΕΚ στον Ατσαλένιο (photos)

Ένα απόγευμα συγκίνησης και αναμνήσεων έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της προσφυγικής συνοικίας του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ υποδέχθηκαν τους αντίστοιχους της ΑΕΚ σε έναν αγώνα που αποτέλεσε αφορμή να τιμηθεί η μνήμη των Μίμη Παπαϊωάννου και Στέλιου Σεραφείδη (οι οικογένειες εκπροσωπήθηκαν από την κα Μαίρη Παπαϊωάννου και από τα εγγόνια του αείμνηστου Σεραφείδη, Στέλιο και Αντιγόνη) αλλά και των οπαδών της ΑΕΚ από το Ηράκλειο Σταμάτη Περβολαράκη και Νίκου Πασπάτη που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Οι εξέδρες του γηπέδου ήταν σχεδόν γεμάτες από φίλους των δύο ομάδων, καθώς ήταν δυναμική η παρουσία και των μελών του Συνδέσμου Φίλων ΑΕΚ Ηρακλείου που αποθέωσαν τους Παλαίμαχους της ομάδας. Σημαντικές παρουσίες επίσης ήταν αυτές των πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Μιχάλη Τζιράκη και Βαγγέλη Πετράκη που ζουν μόνιμα στο Ηράκλειο.

Για την ιστορία, το τελικό σκορ ήταν το 3-3 και για την ΑΕΚ σκόραραν οι Λάμπρος Γεωργιάδης, Ντανιέλ Μπατίστα και Δημήτρης Πήττας.

Ο αγώνας αυτός συνδυάστηκε και με την περιοδεία στην Κρήτη του τροπαίου του πρωταθλήματος που κατέκτησε η ΑΕΚ. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Ατσαλένιου είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.