AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους για την ΑΕΚ και ευκαιρία για συμπεράσματα

Το πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους δίνει σήμερα (21:00, Cosmote Sports 1) η ΑΕΚ με αντίπαλο το Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις των παικτών του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στον Βόλο αναμένεται με την αποστολή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους. Μάλιστα, το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων, ήταν το μεταξύ τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου η ΑΕΚ, επικράτησε 4-0, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να αγωνιστούν οι: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ και Γκαρσία.

Από την άλλη πλευρά οι οι Βολιώτες έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες. Συγκεκριμένα, έχουν εντάξει στο δυναμικό τους, τους: Σιαμπάνη (τερματοφύλακα), Κόστιτς (τερματοφύλακα), Κρούζλιακ (στόπερ), Κίτσο (αριστερός μπακ), Καραγιάννη (αριστερός μπακ), Μύγα (δεξιός μπακ), Τρουιγέ (μεσοεπιθετικός, δανεικός από Παναθηναϊκό), Γκάβτσιτς (κεντρικός μέσος), Κόμπα (εξτρέμ), Μραζ (σέντερ φορ), Μωραΐτη (σέντερ φορ).

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να βρεθεί κόσμος της ΑΕΚ παρακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Γενική είσοδος στα 15 ευρώ.