AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Πισάρο

Ημέρα υπογραφών η σημερινή για τον Ροδόλφο Πισάρο. Ο Μεξικανός μέσος έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” τον υποδέχτηκαν περίπου 20 φίλοι των κιτρινόμαυρων στους οποίους δεν χάλασε χατίρι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ήταν αρκετά ευδιάθετος αλλά παράλληλα και μαγκωμένος διότι για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επιτευχθεί εδώ και μέρες και τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά, με το deal να προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας και τον 29χρονο άσο να εισπράττει περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο Πισάρο θα αρχίσει από την Τρίτη, όταν και επιστρέφουν οι κιτρινόμαυροι στα Σπάτα μετά το τριήμερο ρεπό, τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Δεν θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης τους νέους συμπαίκτες του, καθώς προέρχεται από… φουλ σεζόν με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.

Μάλιστα μέσα στον Ιούλιο αγωνίστηκε ήδη σε τρεις αναμετρήσεις με την αμερικανική ομάδα. Έτσι δεν είναι απίθανο να τον δούμε για πρώτη φορά στο φιλικό της Κυριακής με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, που θα είναι και το προτελευταίο τεστ της Ένωσης πριν τα προκριματικά του Champions League (θα ακολουθήσει το φιλικό με την Τραμπζονσπόρ στις 30/7 στην Τραπεζούντα).