AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία του πινγκ πονγκ ο Κώστας Μαδέσης

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μαδέση, που θα παραμείνει στον πάγκο του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Ο έμπειρος τεχνικός καθοδήγησε τα «κιτρινόμαυρα» τμήματα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τα οποία εκτός της θετικής τους πορείας στα Πρωταθλήματα της Α1, κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών καθώς και δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κώστας Μαδέσης δήλωσε στο aek.gr: «Tο φετινό πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό από τα πρωταθλήματα των προηγούμενων ετών. Οι ομάδες μειώθηκαν στις 8 από 10 που ήτανε τα προηγούμενα χρόνια ταυτόχρονα έχουνε δυναμώσει με προσθήκες αναγνωρισμένων ξένων αθλητών. Εμείς θα ακολουθήσουμε τη γραμμή που έχουμε χαράξει τα τελευταία δύο χρόνια. Βάση μας θα είναι δύο νεαροί Έλληνες αθλητές και θα έχουμε στη διάθεση μας και ξένους αθλητές πού θα πλαισιώσουν το σχήμα της ομάδας. Θεωρώ ότι θα είμαστε δυνατοί και θα πρωταγωνιστήσουμε στα ηλικιακά πρωταθλήματα πράγμα που δηλώνει ότι ένα αθλητικό σωματείο είναι υγιές».