AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνοπλη στην Τραπεζούντα η ΑΕΚ

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα (με εξαίρεση τους γνωστούς τραυματίες Αραούχο – Φερνάντες) θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Τραπεζούντα για το πολύ δυνατό φιλικό με αντίπαλο την Τράμπζονσπορ.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίσει στον Ορμπελίν Πινέδα που από την Τρίτη έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τη σύντομη άδεια που είχε μετά το Gold Cup και δείχνει σε άριστη φυσική και ψυχολογική κατάσταση. Παρότι έχει χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, ο Μεξικανός μέσος έχει μπει και πάλι αμέσως στο κλίμα της ομάδας και ο Ματίας Αλμέιδα τον προορίζει για βασικό, πιθανότατα σε ρόλο αριστερού ακραίου, στον πρώτο αγώνα με τους Κροάτες στην “Αγιά Σοφιά”.

Στα πλάνα του Αργεντινού κόουτς είναι από χθες επίσης ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Πέτρος Μάνταλος που έχουν επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν για αρκετές μέρες. Ο Αλμέιδα θέλει να τους δει σήμερα και αύριο στις προπονήσεις, αλλά πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για την Τραπεζούντα.