AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Αλμέιδα για το δυνατό φιλικό με την Τράμπζονσπορ

Ακόμα δεν έχει καταλήξει στην τελική 11άδα ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του κυριακάτικου (20:00, Cosmote TV) φιλικού με αντίπαλο την Τράμπζονσπορ. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει αρκετά διλήμματα και σκέψεις μέσα στο μυαλό του μιας και ακολουθεί το πρώτο ευρωπαϊκό τεστ απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Στάνκοβιτς είναι αυτός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην προετοιμασία και έχει προβάδισμα έναντι του Αθανασιάδη, ο οποίος πέρυσι ήταν βασικός. Στο κέντρο της άμυνας τα… κουκιά είναι μετρημένα, με τους Βίντα, Μουκουντί βασικό δίδυμο και τον Μήτογλου αλλαγή.

Στα άκρα της άμυνας, και αριστερά και δεξιά δεν υπάρχει ακόμα απόφαση. Χατζισαφί και Μοχαμαντί διεκδικούν θέση αριστερά και Ρότα, Σιντιμπέ δεξιά. Στα χαφ οι Σιμάνσκι, Γιόνσον δεν αλλάζουν, ενώ αριστερά στην επίθεση ο Πινέδα κερδίζει έδαφος. Στα δεξιά Ελίασον και Άμραμπατ διεκδικούν θέση, ενώ ο Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι είναι δεδομένοι στην επίθεση.

Χρόνο συμμετοχής ίσως πάρουν οι Γκατσίνοβιτς και Μάνταλος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού, αλλά και ο Πισάρο, ο οποίος μετρά μια εβδομάδα παραπάνω προπονήσεις από την πρώτη του εμφάνιση στον Βόλο.