AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ γυναικών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη. O 61χρονος (24/08/1961) Έλληνας προπονητής θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς προπονητές στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ, νταμπλ με τον Φίλιππο Βέροιας, αλλά και νταμπλ με την Γ.Ε. Βέροιας. Την περσινή χρονιά ήταν προπονητής στην γυναικεία ομάδα της Αναγέννησης Άρτας, η οποία πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως έχει πετύχει και ιστορικές εξόδους στην Ευρώπη, όπως προκρίσεις στους Ομίλους του Champions League.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ με τον σύλλογο της ΑΕΚ. Ένα σύλλογο που έχει πάντα στόχο τον πρωταθλητισμό. Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ έχει κι αυτή, το δικό της όραμα και μέσα από σκληρή δουλειά, θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο για να φτάσουμε στο πιο ψηλό σκαλί. Παράλληλα, να ευχαριστήσω τον κύριο Παπασταμάτη, καθώς και τον κύριο Παπαχαρτοφύλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Και φυσικά, καλώ τους πολύτιμους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια μας».