ΣΚΕΨΕΙΣ

Μια κλήρωση ταμάμ για τη σοβαρή ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκινά το πρωτάθλημα ως φαβορί μετά την κατάκτηση του νταμπλ και πλέον οι αντίπαλοί της θα είναι πιο υποψιασμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι το οποίο θα έχει τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του στην πρίζα για το κάτι παραπάνω…

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει κρατήσει όλο το περσινό ρόστερ με εξαίρεση τις αποχωρήσεις των Τζαβέλλα και Φράνσον. Ενισχύθηκε σημαντικά, ενώ οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τη θέση κυρίως του στόπερ αλλά και άλλων παικτών συνεχίζεται…

Η χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1 ήρθε ταμάμ για τη σοβαρή ΑΕΚ. Η κατάσταση μέχρι να φτάσει η Ένωση στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν (16-17 Σεπτεμβρίου) με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι τόσο ωραία στρωμένη που μπορεί ακόμα να γίνει καλύτερη. Η ομάδα του Αλμέιδα ξεκινά με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό αντίστοιχα, ενώ η 3η αγωνιστική τη φέρνει στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο το Βόλο. Ιδανική κλήρωση για 9 βαθμούς με το… καλημέρα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Έτσι κι αλλιώς όλοι θα παίξουν με όλους. Άλλο όμως το να μπεις κατευθείαν στα βαθιά και άλλο με τέτοιο τρόπο ώστε να δείξεις πως από την πρώτη στιγμή είσαι και πάλι το φαβορί για το πρωτάθλημα.

Φυσικά η κλήρωση βοηθάει την ΑΕΚ και για την ευρωπαϊκή της προσπάθεια μιας και στοχεύει στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Λίγο να μας βοηθήσει κι εκεί η κληρωτίδα και να φανούμε τυχεροί τότε θα ζήσουμε ονειρικές στιγμές και φέτος στην “Αγιά Σοφιά”.

Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι ότι πλέον η ΑΕΚ βγάζει υγεία, χαμόγελο αλλά και μπόλικη… τρέλα στον κόσμο της ομάδας. Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ο ΑΕΚτζής βλέπει με άλλο μάτι τη φετινή χρονιά. Σε όλα τα μέτωπα. Πιο αισιόδοξα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Το μέλλον μας ανήκει και τα πάντα είναι στο χέρι μας για να έρθουν χαρούμενες στιγμές και φέτος με τρεις διοργανώσεις. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη!!!