AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια με Χατζηχαριστού για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Γιώτα Χατζηχαριστού! Η 22χρονη αθλήτρια (14/11/2000) αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, έχει ύψος 1,75 μ. και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Γιώτα, η οποία κατάγεται από τις Σέρρες, έχει παίξει στην Πανσερραϊκή, στις Αμαζόνες Δράμας, στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (με την οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο βουλγαρικό πρωτάθλημα), αλλά και στον ΠΑΟΚ, στον οποίο βρισκόταν πέρσι. Έχει κατακτήσει 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ είναι διεθνής από το 2015, αγωνιζόμενη στα κλιμάκια της Εθνικής (Κ17-Κ19). Από το 2020 αποτελεί μέλος της Εθνικής μας ομάδας.

Η Γιώτα Χατζηχαριστού μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνίζομαι στην ΑΕΚ, σε μια χρονιά πολύ σημαντική για τον σύλλογο, καθώς συμπληρώνει τα 100 χρόνια Ιστορίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αλεξίου και τον κύριο Χριστόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την απόφαση να με εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας στην πρώτη της χρονιά στην πρώτη κατηγορία. Είμαι πολύ αισιόδοξη και έτοιμη να συνεργαστώ με τους νέους μου προπονητές και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της με όποιον τρόπο μπορώ. Καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες στο τμήμα μας και σε όλο τον σύλλογο».