AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Εξάρα» στον Παναθηναϊκό και πάντα πρώτη η ΑΕΚ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Futsal Super League η ΑΕΚ, καθώς «διέλυσε» τον Παναθηναϊκό με 6-1 μέσα το Μετς.

Η «Ένωση» έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, παρουσιάστηκε απόλυτα σοβαρή και κατέκτησε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που τη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Το πρώτο μέρος ήταν ένα κανονικό ντέρμπι, με την ΑΕΚ να έχει το πάνω χέρι. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Πάις στο 15′ έκανε το 0-1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η ΑΕΚ κυνήγησε και το δεύτερο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα, με το 0-1 να οδηγεί τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Ντάτης έκανε το 0-2, γεγονός που ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να ανοιχτούν και να διεκδικήσουν το γκολ. Η «Ένωση» συνέχισε το δικό της παιχνίδι και έτσι οι Ουέσλεϊ και Τροβάτο ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-4. Το «τριφύλλι» μείωσε σε 1-4, χωίρς όμως να μπορέσει να πετύχει κάτι περισσότερο. Ο Φίτο και Αδαμόπουλος πρόσθεσαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερς και η ΑΕΚ έφυγε από το Μετς με το ευρύ 1-6 υπέρ της.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 1-6
Σκόρερς
: Πάις, Ντάτης, Ουέσλεϊ, Τροβάτο, Φίτο, Αδαμόπουλος.