AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμραμπατ: Η ΑΕΚ έδειξε ότι με ήθελε, απολαμβάνω την παρουσία μου σε αυτήν

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ για ακόμη μια χρονιά, τα τηλεφωνήματα από τους κιτρινόμαυρους, τις προτάσεις που είχε, αλλά και το Champions League.

«Στην πραγματικότητα κάθισα και μίλησα με τρεις συλλόγους στην Ολλανδία, μιλήσαμε για τα δικά τους σχέδια, αλλά και για τα δικά μου, αλλά η ΑΕΚ συνέχιζε να μου τηλεφωνεί, ενώ έλαβα και πολλά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας. Έτσι στο τέλος άρχισα να έχω αμφιβολίες», δήλωσε ο Μαροκινός άσος στο ESPN.

«Είχα καλές συζητήσεις με τους ολλανδικούς συλλόγους, αλλά τελικά επέλεξα να μείνω στην ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ», είπε ακόμη ο Άμραμπατ, ο οποίος ανέφερε ακόμη πως «στόχος μου είναι ακόμα να κλείσω την καριέρα μου στην Ολλανδία».

«Ήθελα να επιστρέψω για την οικογένειά μου, γιατί τα παιδιά μου απλά πηγαίνουν σχολείο στην Ολλανδία. Μετά τον κορωνοϊό έμειναν εκεί. Τώρα αποφάσισα να υπογράψω εδώ για άλλη μια χρονιά», είπε ακόμη ο Μαροκινός.

«Επίσης το απολαμβάνω πολύ εδώ (σ.σ. ΑΕΚ). Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή και ένα ωραίο γκρουπ. Υπάρχει καλή προπόνηση και το Champions League παίζει επίσης ρόλο. Αν μπορείς να παίζεις ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ στα 36, αυτό θα ήταν όνειρο. Είναι ένας στόχος και ένα όνειρο αρκετά απτό», ανέφερε ακόμη ο Άμραμπατ.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να πω πολλά για αυτό», απαντά ο Νορντίν στην κάμερα του ESPN όταν ρωτήθηκε για το πού θα πάει ο αδελφός του. «Είναι σε συζητήσεις με μερικές ομάδες. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν, αλλά δεν θέλω να πω πολλά για αυτά. Διαφορετικά, λαμβάνετε ιστορίες «ο αδερφός του λέει αυτό, ο αδερφός του λέει εκείνο». Το μέλλον θα δείξει σύντομα πώς και τι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Το σχέδιο και η πρόθεσή του είναι να μείνει στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Σαουδική Αραβία. Πληρώνουν πολύ καλά αυτές τις μέρες».