AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ… 120 λεπτών στο σημερινό φιλικό με την Αντβέρπ

Την ευκαιρία να χορτάσουν ΑΕΚ θα έχουν σήμερα οι φίλοι της ομάδας στο φιλικό (14:30, Cosmote TV) απέναντι στην Αντβέρπ. Το παιχνίδι στο Βέλγιο (κεκλεισμένων των θυρών) θα έχει διάρκεια τέσσερα 30λεπτα και σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Ματίας Αλμέιδα στη χθεσινή προπόνηση, αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο ανάμεικτες ενδεκάδες.

Ο Αργεντινός τεχνικός χρησιμοποίησε στη μια ομάδα τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Βίντα – Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Μοχαμάντι αριστερά, τους Γαλανόπουλο – Μάνταλο στα χάφ, τους Ελίασον – Ζίνι στα άκρα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Μαχαίρα πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Η άλλη ομάδα αποτελούνταν από τον Αθανασιάδη στα γκολπόστ, τον Σιντιμπέ δεξιά, τους Γεμπόα – Χατζισαφί στόπερ, τον Πήλιο αριστερά, τους Γιόνσον – Λαμαράνα στα χαφ συν τον Σιμάνσκι σε έναν σύνθετο ρόλο πιο αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά και τους Τσούμπερ – Κοσίδη στην επίθεση.

Εκτός από το σημερινό φιλικό θα είναι ο Γκατσίνοβιτς που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα, ο Αραούχο που συνεχίζει δυνατά το πρόγραμμα αποκατάστασης του, και οι Μήτογλου – Ραντόνια – Χρυσόπουλος, που στις τελευταίες προπονήσεις ακολούθησαν αποφόρτιση. Εκτός θα είναι και ο Θεοχάρης που έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα.