AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Χάντμπολ: Πρώτη προπόνηση με ταβάνι τον… ουρανό!

Μέσα σε εξαιρετικό και πάντα οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26/7, η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2023-24. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Αλέξη Αλβανού, ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη νέα απαιτητική σεζόν.

Παρόντες ήταν οι: Μαντάλινιτς, Νικολαΐδης, Ηλιόπουλος, Μαρτίνοβιτς, Κομαρζέφσκι, Μάλλιος, Κρητικός, Β. Παπαδόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Λέμος, Κεδέρης, Ρογκούλσκι, Ρασπίτσος. Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Μάτσκεβιτς και Αραμπατζής.

Το «παρών» φυσικά έδωσε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Σταμάτης Παπασταμάτης, που ευχήθηκε για μια σεζόν με υγεία για όλους, καθώς και ο Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος και Μέλος του ΔΣ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, και ο Team Manager του τμήματος και Γενικός Αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες, παλιούς και νέους, ευχόμενος υγεία ενώ στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που πάντα είναι ο οδηγός στην ΑΕΚ για επιτυχίες.

Μετά τις ομιλίες, ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση που περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο.

Η σεζόν ξεκίνησε και όλοι φυσικά κοιτάνε την… κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη!

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ