AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος η σεζόν για το Φερνάντες! Ολική ρήξη αχιλλείου έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής!

Σοκ στην ΑΕΚ καθώς τα νέα που ήρθαν από την Ισπανία για τον Πάολο Φερνάντες ήταν δυσάρεστα.

Ο απεικονιστικός έλεγχος που έκανε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά τον τραυματισμό που υπέστη κάνοντας ατομικές προπονήσεις στην πατρίδα του έδειξε πως υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου στο δεξί πόδι!

Αυτό σημαίνει πως ο άσος της ΑΕΚ θα χάσει ίσως και όλη την ερχόμενη σεζόν, αφού τέτοιοι τραυματισμοί απαιτούν πολύμηνη αποκατάσταση για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής δυνατός στη δράση.

Ο 24χρονος άσος θα χειρουργηθεί άμεσα στην Ισπανία, από γιατρό της επιλογής του και σε άμεση επαφή με το ιατρικό τιμ της Ένωσης. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα το απόγευμα και θα αρχίσει ο μακρύς δρόμος της επιστροφής για τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ο Φερνάντες αποκτήθηκε πέρσι τον Αύγουστο από τον Βόλο αλλά ενσωματώθηκε στη χειμερινή διακοπή στην ΑΕΚ, είχε 19 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ με τα κιτρινόμαυρα. Το καλύτερο όμως το κρατούσε για το τέλος με το γκολ – ποίημα που πέτυχε στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν γράφοντας το τελικό 2-0 με την απίθανη τρίμπλα πάνω στον Ίνγκασον.

Μετά τη δυσάρεστη είδηση στην ΑΕΚ θα πρέπει να “τρέξουν” να καλύψουν το κενό του. Είτε θα πρέπει να μεταπείσουν τον Άμραμπατ να παραμείνει είτε να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός εξτρέμ, μιας και οι κιτρινόμαυροι έχουν απομείνει με τους Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ.